Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few utsettes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lang tid med venting og early access-spilling kunne utviklerne i Compulsion Games fortelle at We Happy Few ville komme i april for noen måneder siden. Uheldigvis er det få av dem som ville vært glade om spillet faktisk hadde blitt sluppet om tre måneder.

Nå har de nemlig bestemt seg for å utsette spillet til en gang i sommer. Grunnen er at de ikke er helt fornøyd med starten av spillet. Nærmere bestemt føler de at de to første timene ikke fungerte helt. Derfor vil de nå endre på den første øyen i spillet, samt flytte frem flere historeøyeblikk for å komme til action-sekvensene litt raskere.

Som en liten kompensasjon viser den sammen videoen litt av en ny spillbar figur kalt Sally. De ønsker ikke å si så mye om henne, men de ulike sekvensene får det til å virke som om hun kan litt av hvert.

Er det flere enn Suzanne som ble skuffet nå?

HQ
We Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...



Loading next content